Társaságunk alapításának célja, hogy professzionális számviteli és üzleti szolgáltatásokat nyújtson kis és középvállalkozások, civil szervezetek, költségvetési intézmények számára.

Küldetésünknek érezzük, hogy munkánkkal a vállalkozók, a vállalkozások tulajdonosainak, a civil szervezetek vezetőinek és a költségvetési intézmények vezetőinek válláról levegyük a számviteli és adózási előírások által rájuk rótt adminisztrációs terheket, annak érdekében, hogy a tényleges munkára tudjanak koncentrálni, arra, amihez igazán értenek, amihez tehetségük van.

Célunk, hogy szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat kihasználva segítsünk ügyfeleinknek, az érdekeiket legjobban kiszolgáló és támogató, a jogszabályi környezetnek megfelelő számviteli, pénzügyi, informatikai és ellenőrzési rendszer kialakításában és működtetésében.

 

Hisszük, hogy a kis- és középvállalkozások számára is ugyanolyan fontos ezek megfelelő és összehangolt működése, mint a nagyvállalatoknál, mivel a vállalkozás életét, működését befolyásoló mindennapi döntések meghozatalához elengedhetetlen a gyors és megbízható információk biztosítása, melyeket ezek a rendszerek szállítanak.

Munkánkat úgy végezzük, hogy nem csak a jogszabályoknak való megfelelés az alapkövetelményünk, hanem, az is hogy értéket teremtsünk ügyfeleink számára. Nem csupán szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, hanem hosszú távú együttműködést, amelynek során arra törekszünk, hogy munkánk eredményeként a befektetett tőkéjük többszörösen megtérüljön.